Redken Diamond Oil Shatterproof Shine

 • Hatékonyság - 8/10
  8/10
 • Gyorsaság - 8/10
  8/10
 • Összetevők - 7/10
  7/10
 • Minőség - 7/10
  7/10
 • Ár - 4/10
  4/10
6.8/10

HAJ – ELŐTTE ÉS UTÁNA. A Redken Diamond Oil a sérült és gyenge haj felépítésére és táplálására ajánlott. Hidratál, simít és ragyogást biztosít. Mindezek mellett a termék megkönnyíti a fésülést, véd a forró levegő hatásától és megszelídíti a rakoncátlan hajszálakat. Segít a frizura rögzítésében, miközben védi a hajvégeket a töredezéstől és a nedvességvesztéstől. A kozmetikumoknak köszönhetően a haj nem fog begöndörödni, sem statikus hatás alá kerülni. A hajszálak megjelenése és állapota határozottan jobb, mint a kezelés előtt.

A Redken Diamond Oil természetes összetevőket tartalmaz, amelyek tápláló és fényesítő hatásúak. Ezek közé tartoznak az őszibarackolaj, az arany örömolaj és a petrezselyemolaj. Az első regenerálja a sérült szálakat, és visszahozza ragyogást a fakó hajnak. A második olaj lezárja a hajkutikulát, valamint simítja és lágyítja a mechanikai vagy kémiai sérülések okozta durva szálakat. A harmadik összetevő csökkenti a szárazság érzését és a haj érdességét.

ALKALMAZÁS. A Redken Diamond Oil-t olyan gyakran használják, amilyen gyakran a hajnak szüksége van. Általánosságban elmondható, hogy a kozmetikum két vagy három adagja elegendő a haj kezeléséhez (a dózisokat a tenyérben fel kell melegíteni). Az olaj néhány módon alkalmazható. Először is, a kozmetikumot száraz hajra lehet tenni, hajmosás előtt. Néhány perc múlva a hajat és a fejbőrt be kell samponozni, ezzel is eltávolítani az olajt. Másodszor, az alkalmazás szárítás és a fésülés előtt is végrehajtható. Harmadszor, ha egy hajmaszkkal kombinálják, akkor az olaj felgyorsítja a szálak regenerálódását, mivel így sokkal gyorsabban táplálja a fejbőrt. Negyedszer, hidratálódik a haj és simább lesz, ha a kozmetikumot nedves hajra vagy száraz fejbőrre helyezzük.

ÖSSZEFOGLALÓ. A Redken Diamond Oil 100 ml-es palackba van zárva. A csomag nagyon praktikus, mert egy adagolót kapunk mellé. Az applikátor segítségével a termék adagolása és alkalmazása is sokkal könnyebb. Ezen kívül, az olaj kellemes illatú és színtelen. Olajos állaga ellenére a kozmetikum könnyen alkalmazható, mivel gyorsan felszívódik.