L’Oréal Mythic Oil

 • Hatékonyság - 5/10
  5/10
 • Gyorsaság - 4/10
  4/10
 • Összetevők - 5/10
  5/10
 • Minőség - 6/10
  6/10
 • Ár - 7/10
  7/10
5.4/10

Loreal-Mythic-OilHAJ – ELŐTTE ÉS UTÁNA. A L’Oréal Mythic Oil minden hajtípusra tervezték. Alap működését a következők szerint lehet jellemezni: táplál, világosít és segít a rakoncátlan haj megszelídítésében. Továbbá, a kozmetikum nem terheli le a hajszálakat, és nem ragasztja össze, mert könnyed. Ehelyett a szálak simák, és könnyebben fésülhetőek illetve stilizálhatóak. Ezenkívül a kezelés során a haj visszanyeri egészséges ragyogását és lágyságát. Az olajnak hő védő hatása is van – fodrászati ’ kezeléseknél is használható, mint például az egyenesítés, göndörítés és szárítás során. A termék regenerálja a sérült végeket és a kiszáradt hajat. Ezenkívül képes erősíteni a hajhagymákat.

A L’Oréal Mythic Oil sok értékes összetevőt tartalmaz, amelyek felelősek mind a fejbőr, mind a haj ápolásáért. A kozmetikumban avokádóolaj és szőlőmagolaj található. Ezek az olajok olyan anyagokban gazdagok, amelyek mély táplálékkal szolgálnak. Nevezetesen az Omega-3 és Omega-6 zsírsavak, valamint a következő vitaminok: A, B1, B2 és D.

ALKALMAZÁS. L’Oréal Mythic Oil két különböző módon alkalmazható. A kozmetikum nedves vagy száraz hajra helyezhető. Az első esetben a termék megkönnyíti a fésülést és felgyorsítja a szárítást, valamint a szálakat puha és kellemes tapintásúvá teszi. Ha száraz hajra teszik, az olaj segít a szeszélyes haj megszelídítésében. Ezenkívül képes ragyogást kölcsönözni, és megakadályozni a göndörödést és statikusságot

ÖSSZEFOGLALÓ. L’Oréal Mythic Oil sikeresen teljesíti feladatát. Egyetlen alkalmazás elegendő ahhoz, hogy észre lehessen venni, hogy a szálakat táplálja és regenerálja. A palack adagolója megkönnyíti a kozmetikum eloszlását. A félig folyékony állag felelős a termék gyors felszívódásáért. A kozmetikumnak nagyon kellemes illata van, amely hosszú ideig érezhető. A L’Oréal Mythic Oil színtelen.