Davines Ol Oil

 • Hatékonyság - 6/10
  6/10
 • Gyorsaság - 3/10
  3/10
 • Összetevők - 4/10
  4/10
 • Minőség - 3/10
  3/10
 • Ár - 7/10
  7/10
4.6/10

Davines-Ol-OilHAJ – ELŐTTE ÉS UTÁNA. A Davines OI Oil minden hajtípusra ajánlott. A kozmetikumot haj stilizálására használhatjuk és a vad hajszálak rendezésére. Ezenkívül a termék megkönnyíti a fésülést és felgyorsítja a szárítást. Anti-szabad gyököket tartalmaz, véd a napsugaraktól, az alacsony hőmérsékletektől és a külső környezetből származó egyéb agresszív tényezőktől. Ezenkívül az olaj biztosítja a fényességet, a nedvességet és a selymes tapintást, mivel a haj napról napra szebb és egészségesebb.

A Davines OI Olaj olyan anyagokat tartalmaz, amelyek kondicionálják és táplálják az olajt. Ugyanazon összetevők felelősek a hatóanyagok szállításának felgyorsításáért. Ezek a roucou olaj és a szilikonolajok. Az első összetevőnek védő- és hajra elasztikus hatása van. Másrészt a szilikon olajok segítik a tápláló anyagok hajszerkezetbe való gyors behatolását, aminek következtében jobban ápolják a belső hajszerkezetet.

ALKALMAZÁS. Csak néhány csepp Davines OI Olaj elegendő ahhoz, hogy a haj és a fejbőr végső ápolást kapjon. A kozmetikumot kézben fel kell melegíteni, majd száraz vagy nedves szálakra alkalmazni. A terméket a haj középhosszán kell elhelyezni, különösen összpontosítva a töredezett végekre. A dózis mennyisége a fejbőr típusától, a hajhosszúságtól, a porozitás mértékétől és a sérülés mértékétől függ. Alapvetően a kozmetikum csak a fésülés és a szárítás gyorsabb elvégzésére használható.

ÖSSZEFOGLALÓ. A Davines OI Olaj egy 135 ml-es palackba van zárva, amelyhez egy könnyen használható adagoló jár. Egy csomag akár két évig is tart, még akkor is, ha rendszeresen alkalmazzák. Az olajt tartalmazó üveg érdekessége, hogy környezetbarát anyagból készült. A kozmetikum halványsárga színű és vanília illatú. Gyorsan felszívódik, ami hatékonyabbá teszi a fejbőr és a haj hatékony táplálását.