Nanoil Hair Oil

 • Hatékonyság - 9.4/10
  9.4/10
 • Gyorsaság - 9.8/10
  9.8/10
 • Összetevők - 9.7/10
  9.7/10
 • Minőség - 10/10
  10/10
 • Ár - 9.2/10
  9.2/10
9.6/10

egészséges haj Nanoil - val

HAJ – ELŐTTE ÉS UTÁNA. A Nanoil hajolaj, attól függetlenül, hogy milyen hajtípusnak van rendeltetve (alacsony porozitás, közepes porozitás vagy magas porozitás), hatékonyan gondoskodik mindannyiunk fejbőréről és hajszálairól. Ennek a szépségápolási terméknek köszönhetően az Ön haja ismét erősebb, szebb és egészségesebb lesz. Többé már nem kell aggódnia a töredezett hajvégek, a zsíros fejbőr, a túlzott hajhullás és a külső tényezők negatív hatásai miatt, amelyek mind-mind a hajat károsítják. A kezeléssel elért eredmények pozitív meglepetést fognak okozni.

A Nanoil hajolaj rengeteg értékes anyagok tartalmaz. A termék minden változatának összetevői különböznek; olyan módon lettek kialakítva, hogy a lehető legjobban gondoskodjanak a fejbőrről és a hajról. A magas porozitású hajra alkalmazható Nanoil hajolaj a következőket tartalmazza: Mandula olaj, argán olaj, ligetszépe olaj, avokádó olaj, marula olaj és pamutmag olaj. A közepes porozitású hajra alkalmazható Nanoil hajolaj a következőket tartalmazza: Makadámia olaj, argán olaj, marula olaj, jojoba olaj, maracuja olaj és kókusz olaj. Az alacsony porozitású hajra alkalmazható Nanoil hajolaj a következőket tartalmazza: Szibériai cédrus fenyő olaj, kókusz olaj, argán olaj, ricinusolaj, shea vaj, maracuja olaj, babassu olaj, monoi olaj és cupuacu vaj. A növényi olajak mellett, a Nanoil minden változata tartalmaz további vitaminokat, olyan anyagokat, amelyek gondoskodnak a haj kinézetéről, fénytől való védelméről és a túlzott hajhullás megakadályozásáról.

ALKALMAZÁS. A Nanoil olaj mindhárom változata úgy száraz mint nedves hajra alkalmazható. Olyan gyakran használhatja őket, amilyen gyakran csak szeretné. Adja hozzá az olajat a kedvenc hajmaszkjához vagy hajbalzsamához. Dörzsölje bele az olajat a hajvégekbe vagy masszírozza a fejbőrét vele. A Nanoilt férfiak is használhatják. Ha a szakállra vagy a bajuszra alkalmazza, táplálni fogja és lágyabbá varázsolja az arc szőrzetét.

ÖSSZEFOGLALÓ. A Nanoil legnagyszerűbb tulajdonsága, hogy három változatban kapható; alacsony porozitású hajra, közepes porozitású hajra és magas porozitású hajra. Az olajok mindegyike egy nagy, 100 ml-es üvegben található. A kozmetikum színtelen, ugyanakkor kellemes illata van.

Termék honlapjahttp://nanoil.hu