Orofluido

 • Hatékonyság - 4/10
  4/10
 • Gyorsaság - 3/10
  3/10
 • Összetevők - 3/10
  3/10
 • Minőség - 3/10
  3/10
 • Ár - 6/10
  6/10
3.8/10

orofluidoHAJ – ELŐTTE ÉS UTÁNA. Az Orofluido olaj minden haj típus ’ ápolására alkalmas. Megvédi a hajszálakat és a fejbőrt a napsugaraktól, az alacsony hőmérséklettől, a sós tenger vízétől és más, külső környezetből származó tényezők hatásaitól. Ezenkívül a kozmetikum nedvesítő, regeneráló és erősítő hatású. Fodrászatokban végrehajtott kezelések során is használható, beleértve a hőkezelés során (fürtök, szárítás, egyenesítés). Ezenkívül a kozmetikum védi a hajvégeket a töredezéstől és a nedvesség elvesztése ellen. Az olajnak olyan könnyű formulája van, amellyel megakadályozza a hajszálak összeragadását és a haj leterhelését.

Az Orofluido gazdag összetételű, amely argán olajból, cyperus olajból és lenmagolajból tevődik össze. Minden anyag táplálást és regenerálódást, valamint simítást és lágyítást, illetve védő és anti-szabad gyököket biztosít. Ezenkívül az összetevők nemcsak a hajat, hanem a fejbőrt és a hajhagymákat is ápolják.

ALKALMAZÁS. Az Orofluido nedves és száraz hajra is alkalmazható. Csak kis mennyiségű kozmetikum elegendő ahhoz, hogy simítson, tápláljon és fényt biztosítson a szálaknak. A nedves hajra történő használat során felgyorsítja a szárítási időt és a fésülést, miközben a száraz hajra való alkalmazás meggátolja az összegubancolódást, helyrehozza a hajszálakat és kezeli a hajvégek töredezését. Ha a termék szembe kerül, javasolt bő vízzel kimosni.

ÖSSZEFOGLALÓ. Az Orofluido egy gyönyörű, 100 ml-es keleti mintázattal ellátott palackba van zárva. A kozmetikum 25 ml-es kisebb változatban is kapható. A csomaghoz semmilyen adagoló nem jár, ezért a kozmetikumot a kéz tenyerére kell önteni közvetlenül a palackból. Ezen kívül, az Orofluido sötét sárga színű és vanília illatú.