Kerastase Ultime Elixir

 • Hatékonyság - 8/10
  8/10
 • Gyorsaság - 6/10
  6/10
 • Összetevők - 8/10
  8/10
 • Minőség - 7/10
  7/10
 • Ár - 7/10
  7/10
7.2/10

olejek do włosów

HAJ – ELŐTTE ÉS UTÁNA. A Kerastase Ultime Elixir minden haj típus táplálására ajánlott, beleértve a nehezen szelídíthető hajszálakat. A kozmetikumoknak köszönhetően a haj könnyebben kezelhetővé válik és fésülhetővé. Ezenkívül a termék simít, táplál és nedvességet kölcsönöz a fakó hajnak. Megvédi a külső környezetből eredő agresszív tényezőktől, a napsugaraktól és a mesterséges anyagoktól, amelyek egyes lemosó kozmetikumokban,’ készítményekben fordulnak elő. Azonban az olaj legnagyobb előnye a teljesítményben nyilvánul meg, amely javítja a haj és a fejbőr állapotát. A termék alkalmazása előtt a hajszálak szárazak, csillogástól megfosztottak, gyengék és törékenyek voltak, mivel a hajhagymákat enyhén táplálták.

A Kerastase Ultime Elixir négy összetevőt tartalmaz, amelyek szükséges anyagot szállítanak a fejbőrbe és hajba. Az összetevők kukoricaolaj, argán olaj, kamélia olaj és pracaxi olaj. Mindegyik egészséges ragyogást, mély táplálást, a szabad gyökök elleni védelmet és simítást biztosít. Ezenkívül gondoskodnak a fejbőrről korpásódás, a korai őszülés és a túlzott hajhullás ellen.

ALKALMAZÁS. A Kerastase Ultime Elixir néhány módon alkalmazható. Először is, hajmosás előtt a kozmetikumot hajra lehet tenni. Ily módon a termék eltávolítja az összes hajformázó terméket (gélek, habok, hajspray, stb.). A Kerastase Ultime Elixir-t 15 perccel a felvitel után ki kell mosni samponnal. Másodszor, az olaj nedves hajra is mehet, hogy simítson és nedvességet biztosítson. Ez a fajta alkalmazás javítja a szálak keménységét. Harmadszor, a kozmetikum törölközővel szárított hajon is alkalmazható, közvetlenül a szárítás előtt. Ennek köszönhetően a haj további védelmet kap a forró levegőtől, és később kezelhetőbbé válik. Negyedszer, az olajt a végeken lehet alkalmazni, hogy megakadályozza a töredezést.

ÖSSZEFOGLALÓ. A Kerastase Ultime Elixir egy univerzális kozmetikai termék – minden hajtípuson tökéletesen teljesít. Az üveg 100 ml terméket tartalmaz, praktikus, és megkönnyíti a kozmetikum elosztását. A termék nagyon hatékony. Finom illatú és színtelen.