GOLDWELL Elixir

 • Hatékonyság - 7/10
  7/10
 • Gyorsaság - 5/10
  5/10
 • Összetevők - 5/10
  5/10
 • Minőség - 6/10
  6/10
 • Ár - 7/10
  7/10
6.0/10

HAJ – ELŐTTE ÉS UTÁNA. A GOLDWELL Elixir legfontosabb feladata a sérült hajszálak regenerálása. A terméknek köszönhetően a haj már nem lesz száraz, gyenge, sérült vagy fakó. Ezenkívül a kozmetikum hidratál, simít és erősítő hatással bír. Védi a szálakat a hőkezelés, gyakori festés vagy a haj egyéb kezeléseitől a fodrászatban. Továbbá, a termék megvédi a hajvégeket a töredezéstől és a nedvesség elvesztése ellen. Ez az arany elixír megerősíti a hajhagymákat és megkönnyíti a fejbőrön esetlegesen fellépő irritációkat.

A GOLDWELL Elixir két összetevőt tartalmaz, amelyek miatt a haj egészségesebbé és szebbé válik. Ezek az argán olaj és tamanu olaj. Az első ásványi anyagokban, zsírsavakban és vitaminokban gazdag. Ezek az anyagok felelősek a mély táplálás biztosításáért, megerősítésért és gondozásért. A második összetevő, a tamanu olaj, regeneráló hatású. Fejbőr betegségek kezelésében használható termék.

ALKALMAZÁS. A GOLDWELL Elixir kétféle módon használható. Nedves hajra történő alkalmazása esetén megkönnyíti a fésülést és gyorsítja a szárítás időtartamát. Ha száraz hajra teszik, a termék ragyogást kölcsönöz, védi a haj végeit, és megakadályozza a statikusságot. Továbbá, az olaj rögzítőként és stilizálást elősegítő termékként is használható. Az egyik palack mindennapi használatával kb. három hónapig tart.

ÖSSZEFOGLALÓ. A GOLDWELL Elixir legnagyobb előnye, hogy minden hajtípusra alkalmazható. Alkalmazását a 100 milliliteres palack adagolója egyszerűsíti. Ráadásul, a kozmetikum kellemes illatú és színtelen. A terméket nőknek szánják.