Dove Advanced Hair

 • Hatékonyság - 5/10
  5/10
 • Gyorsaság - 3/10
  3/10
 • Összetevők - 3/10
  3/10
 • Minőség - 3/10
  3/10
 • Ár - 7/10
  7/10
4.2/10

Dove-Advanced-HairHAJ – ELŐTTE ÉS UTÁNA. A Dove Advanced Hair olaj minden haj típusra ajánlott. Tápláló és hidratáló tulajdonságokkal bír. Ezenkívül képes visszanyerni a haj ragyogását. Ráadásul a kozmetikumok regenerálják a sérült és száraz hajat együtt a hajvégekkel. Megvédi a hajat és a fejbőrt a napsugaraktól, a szabad gyökök és a külső környezetből származó szennyezések káros hatásaitól. Ezenkívül a termék megkönnyíti a fésülést, a szárítást, a hajformázást és a haj kezelését. Végül a termék képes megakadályozni a göndörödést és a statikusságot.

A Dove Advanced Hair olaj makadámi olaj, kókuszolaj, édes mandulaolaj és gránátalmaolaj összetevőkből tevődik össze. Ezeknek az anyagoknak a célja a haj, a fejbőr és a hajhagymák táplálása, hidratálása és ápolása. Az olaj kenőanyagot tartalmaz – ásványolaj (paraffin).

ALKALMAZÁS. A Dove Advanced Hair nedves és száraz hajra is alkalmazható. A kozmetikum három vagy négy adagját kell a hajon szétterjeszteni, majd bemasszírozni. Ez az alkalmazási mód nemcsak megkönnyíti a fésülést, hanem felgyorsítja a szárítás időtartamát is. Mint korábban említettük, a kozmetikum száraz hajon is alkalmazható, amelyet 30 perc elteltével be kell samponozni. Ha száraz hajszálakra alkalmazzák, az olaj fényt és simaságot biztosít. A kozmetikum hajmaszkhoz vagy kondicionálóhoz is hozzáadható mindkét termék hatásának fokozására.

ÖSSZEFOGLALÓ. A Dove Advanced Hair 100 ml-es palackban van zárva. A palack adagolója megkönnyíti a termék dózisainak eloszlását. Egyetlen csomag több hónapig használható. A termék kissé édes illatú, ami mégsem irritál. Az olaj színtelen.