KHADI Vitalising Hair Oil

 • Hatékonyság - 5/10
  5/10
 • Gyorsaság - 4/10
  4/10
 • Összetevők - 7/10
  7/10
 • Minőség - 5/10
  5/10
 • Ár - 6/10
  6/10
5.4/10

khadiHAJ – ELŐTTE ÉS UTÁNA. A KHADI Vitalising Hair Oil a sérült, kiesésre hajlamos és törékeny hajápolásra alkalmas. A termék legfontosabb funkciója a haj növekedésének felgyorsítása és a sűrűség befolyásolása (a haj szálainak vastagítása). Ráadásul a termék ellensúlyozza a hajszálak idő előtti őszülését és a túlzott hajhullást. Megerősíti a hajhagymákat azáltal, hogy meghosszabbítja az életciklusukat. A Vitalising Hair Oil harcol a korpásodás, zsíros fejbőr és más bőrbetegségek ellen. Az olajnak köszönhetően a haj egészséges és erős lesz. Meglepő, hogy a kezelés alatt a baba haj növekedése nyilvánvalóan észrevehető. Ezenkívül a kozmetikum sötétebbé teszi a hajat, segíti a hajformázást, lágyít és ragyogást varázsol. A termék a töredezett végek regenerálására is használható.

A KHADI Vitalizing Hair Oil számos tápláló és ápoló anyagot tartalmaz. Ezek között megtalálható a szezám, kókuszdió, ricinus, rozmaring és sárgarépa magolaj. A kozmetikum  néhány indiai gyógynövényt is tartalmaz, amelynek célja a fényesség helyreállítása, megerősítése, regenerálása és a szálak rugalmassága. A KHADI Vitalizing Hair Oil kompozíció összes eleme 100% -ban természetes – környezetbarát termesztésből származik.

ALKALMAZÁS. A KHADI Vitalizing Hair Oil hetente két-három alkalommal alkalmazható – az ilyen módon végzett kezelés a lehető legjobb eredményt fejti ki. A kozmetikumot két órával a samponozás előtt kell a fejbőrre helyezni. Csak egy kanál terméket kell masszírozni a fejbőrbe, közvetlenül a tövébe. Ezenkívül javasolt egy rövid masszázs a fejbőrre, ami erősíti a hajhagymákat és felgyorsítja a vérkeringést.

ÖSSZEFOGLALÓ. Az alkalmazás egyrészt egyszerű, másrést pedig nem sok időt igényel. A termék az alkalmazás pillanatában felszívódik. A kozmetikum halványsárga színű és gyógynövényes illatot áraszt. A csomag több hónapos kezelésre elegendő mennyiség. Az olajt nem vizsgálták állatokon.