Castor Oil Hollywood Beauty

 • Hatékonyság - 4/10
  4/10
 • Gyorsaság - 3/10
  3/10
 • Összetevők - 3/10
  3/10
 • Minőség - 4/10
  4/10
 • Ár - 7/10
  7/10
4.2/10

Castor-OilHAJ – ELŐTTE ÉS UTÁNA. A Castor Oil Hollywood Beauty úgy lett kialakítva, hogy minden haj típusáról gondoskodik, beleértve a gyenge, finom és hullásra hajlamos hajat. Rendszeresen alkalmazva felgyorsítja a haj növekedését, erősíti a hajhagymákat és javítja a fejbőr állapotát. Egy hónap alatt akár néhány centiméterrel hosszabbak lesznek a hajszálak. Továbbá, a kozmetikum hidratál és puhítja a hajat. Az ilyen hatások olyan tápláló anyagok hatása miatt következnek be, amelyek a mélyebb bőrrétegekbe jutnak, és a hajhagymákat is elérik. Ezenkívül a termék korlátozza a hajhullást és a faggyútermelést, mivel ellensúlyozza a korpásódást és a töredezett végeket.

A Castor Oil Hollywood Beauty számos természetes összetevőt tartalmaz. Ezek a ricinusolaj, amely elősegíti a haj növekedését, a hidratáló jojóba olaj, az E vitamin, amely természetes antioxidáns, a kondicionáló pórsáfrányolaj, az enyhítő hatású aloé kivonat, a tápláló mandulaolaj, valamint a lanolin és a kakaóvaj.

ALKALMAZÁS. A Castor Oil Hollywood Beauty az egyetlen termék ebben a ranglistában, amelyet fejbőrre kell alkalmazni haj helyett. Végül is a haj növekedésének felgyorsítására használják. A ragyogást és a táplálékot közvetett, de pozitív hatásnak tekintik. Hogyan kell alkalmazni a terméket? Röviden, csak kis mennyiségű kozmetikumot kell bemasszírozni a fejbőrbe. A terméket nem szabad hajra rakni, mert száríthat és irritációhoz vezethet. Sőt, azt javasoljuk, hogy ne alkalmazzunk túlságosan nagy mennyiségű kozmetikumot, mivel ez zsíros hatást kelthet a hajon és fejbőrön.

ÖSSZEFOGLALÓ. A Castor Oil Hollywood Beauty 213 gramm kapacitású tégelybe van csomagolva. Nagyon hatékony terméknek bizonyul, mert egy évig tart. Ezenkívül egy alkalmazás csak kis mennyiségű terméket igényel. Az olaj finom illatú és sűrű állagú. Egyike azon hajápoló kozmetikumoknak, amely elvárásainknak megfelelően végzi el feladatait.