Moroccanoil Light Oil Treatment

 • Hatékonyság - 7/10
  7/10
 • Gyorsaság - 7/10
  7/10
 • Összetevők - 6/10
  6/10
 • Minőség - 7/10
  7/10
 • Ár - 6/10
  6/10
6.6/10

HAJ – ELŐTTE ÉS UTÁNA. A Moroccanoil Light Oil Treatment minden haj típusára tervezték, különösen a szép, gyenge és finom hajszálakra. Regeneráló és erősítő hatású. A termék hővel történő kezelésre is használható, mivel védi a hajat a magas hőmérséklet ellen. Sőt, a kozmetikumok ragyogást, nedvességet és táplálást ajándékoznak a hajnak. Megerősíti a hajhagymákat, ellensúlyozza a hajhullást és a törékenységét. Ez a kék színű kozmetikum újjáépíti a sérült szálakat, és megvédi azokat a mechanikai és kémiai sérülésektől. A kezelés megkezdése előtt a haj gyenge és könnyen töredezik. Minden egyes alkalmazással a szálak erősebbé válnak (a hajvégek felépülnek és a haj kutikula lezáródik).

A Moroccanoil Light Oil Treatment számos értékes összetevőt tartalmaz. Többek között ez a két olaj – argán és lenmag. Az argán olaj természetes antioxidáns, mivel védi a hajat és a fejbőrt a szabadgyökök ellen, lassítja az öregedési folyamatokat, lehetővé teszi a bőrsejtek gyorsabb regenerálódását azzal, hogy megakadályozza a korai őszülést. A lenmagolaj ragyogást ajándékoz, puhít és újjáépíti a természetes lipid réteget. A termék nem tartalmaz mesterséges anyagokat, beleértve a parabéneket.

ALKALMAZÁS. A Moroccanoil Light Oil Treatment száraz és nedves hajra alkalmazható egyaránt. Ha száraz hajra kerül, megszelídíti a rakoncátlan hajszálakat, védi a hajvégeket a töredezés ellen és ragyogást nyújt. Amikor nedves hajra kerül, amelyet előtte alaposan megmostak és megtisztítottak, az olaj megkönnyíti a fésülést és lerövidíti a száradási időt. Érdekes, hogy az olaj a kedvenc kondicionálóval vagy hajmaszkkal is kombinálható annak érdekében, hogy jobb kényeztetést nyújtson. Ráadásul, a kozmetikum hajfestékkel is keverhető, így a színek intenzívebbek és hosszabb ideig hiteles a megjelenés.

ÖSSZEFOGLALÓ. A Moroccanoil Light Oil Treatment a várakozásoknak megfelelően működik. Az alkalmazás nehéznek bizonyul, mert nem jár hozzá applikátor. A termék kétféle változatban kapható – 25 ml és 100 ml. Sötét színű és kellemes illatú.