Kemon Bellessere

 • Hatékonyság - 6/10
  6/10
 • Gyorsaság - 6/10
  6/10
 • Összetevők - 5/10
  5/10
 • Minőség - 6/10
  6/10
 • Ár - 6/10
  6/10
5.8/10

olejek do włosówHAJ – ELŐTTE ÉS UTÁNA. A Kemon Bellessere olaj minden hajtípus kondicionálásához ajánlott. A könnyű formulának köszönhetően a termék nem ragasztja össze a hajszálakat és nem terheli le a hajat. Regeneráló, tápláló és védő hatást fejt ki. Ebből kifolyólag forrólevegős hajformázásra használható, védi a hajszálakat a napsugárzás destruktív működésétől vagy az egyes készítményekben lévő mesterséges anyagoktól. Ezenkívül, az olaj lágyabbá és fényessé teszi a hajat. Ennek következtében a haj selymes lesz.

A Kemon Bellessere argán olajt és lenmagolajat tartalmaz. Az első összetevő Omega-6 zsírsavakban és E-vitaminokban gazdag. Ezeknek az anyagoknak anti-szabad gyök és erősítő hatásuk van, s ezenkívül meggátolják a korai őszülést és a túlzott hajhullást. A lenmagolaj hidratál és ragyogást kölcsönöz. Ráadásul a haj hajlékony lesz.

ALKALMAZÁS. A Kemon Bellessere a mindennapi hajápoláshoz regeneratív, tápláló és szépítő termékként használható. Mindössze annyit kell tenni, hogy kézben felmelegítjük az olajt és felvisszük a hajra. Egy további adagot a sérült hajszálakba lehet dörzsölni. Ráadásul a termék a tipikus szalon kezelések során bizonyul hasznosnak, mint amilyenek a hajszárítás, stilizálás, egyenesítés vagy göndörítés. Annak köszönhetően, hogy a terméket stilizálás és szépítő eljárás előtt alkalmazzuk, megvédjük a szálakat a nedvességveszteség ellen, azzal, hogy a hajvégek nem töredeznek.

ÖSSZEFOGLALÓ. A Kemon Bellessere teljesítette a feladatot, ami azt jelenti, hogy táplálja és újjáépíti a sérült hajat. A csomag, egy 125 ml-es üveg, egyadagolóval működik, amely megkönnyíti az alkalmazást. A fél folyékony állag megkönnyíti a termék szétterjesztését, mivel hozzájárul az összes hatóanyag jobb felszívódásához. A kozmetikum nagyon kellemes illatú és halványsárga színű